Heldag för Nelly och Valpkurs 5-6

Idag har Nellan vart med om mycket! I morse var hon med mig till stallet och släppte ut hästarna. Sen drog vi vidare mot valpkurs i skogen där vi var från kl 9 – 14. En rolig övning var bland annat köttbulleträdet och spår. Nelly tyckte att det var superskojjigt! Hon är en riktig hejjare på inkallning.

Efter det var hon med mig till Frida där vi provade lite sadlar på Celine och Marlyn. Vi hälsade även på Celines föl Minelli, approved som passande nog kallas för ”Nellie”. Sen drog vi vidare mot verkstan där Robin lekte ”Bosse Bildoktorn” och lagade lite småsaker på min bil. Så nu är min vovve supertrött och ligger och sover på min fot :)

Är lite depp över att min iPhone inte kan ta bra bilder. Trodde att den hade superkamera, ailment men icke…

Lite bilder från dagens utflykter med Nelly:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.