Hoppträning på Izza

Har ju glömt att skriva om hoppträningen i tisdas. Här kommer en lite rapport!

Izza kändes jättemjuk och fin på framridningen även fast hon var som ett krutpaket! Jag hade rakat henne precis innan jag gick ner till ridhuset så enegi var ingen bristvara direkt… Men hon skötte sig och vi lyckades att rikta enegin till rätt saker, dosage nämligen till att hoppa bana. I slutet höjde vi till ca 80 cm och Izza skuttade lätt över, symptoms skönt att bromsen äntligen har börjat fungera :) På lördag ska vi löshoppa igen!

Tisdagens bana. Dom vita är travbommar. Kombinationen var en 5,50 med anridning i trav:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.