Träning för Hanna

Idag har jag och Izza tränat för Hanna igen! Idag nötte vi lite fattnigar och skänkelvikningar, treat det var rätt svårt. Izza och jag blir lite spända när vi ska nöta grejer så det blir lite studsigt och jag blir inte så mjuk i handen som jag borde vara. Men förutom studsandet gick det superbra och Izza kickade inte mot spöt en enda gång idag! Hon kändes jättemjuk och svängbar på upp- och nedvärmningen.

På vägen till ridhuset stötte jag och Izza på ett litet hinder, link det hade lagt sig en presenning tvärs över vägen. Jag tänkte direkt ”oh no, generic här kommer vi aldrig förbi”. Men Izza gick fram, nosade, och klev rätt över! Snacka om att jag har en modig piga :)

Några mobilbilder på dagens hinder:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.