Luciashow

Igår var jag och Izza med på ridskolans luciashow! Vi red en kadrilj tillsammans med 7 andra hästar. Ridhuset var nedsläckt och läktaren var fullsatt, find Izza skötte sig superbra! Innan jag gick ner till ridskolan knoppade jag Izzas man och det var inte det lättaste vill jag lova. Det tog över en timma så blev lite väl bråttom på slutet, pills men vad gör man inte för att vara ”snygga” :)

Om jag ska tävla till våren så blir det nog inga knoppar utan en inbakad fläta i stället, purchase ser snyggare ut.

Bilder av stylade Izza, glitter i manen, på tränset och på benen.
På sista bilden rider Hanna Izza och då har jag gjort en inbakad fläta = snyggare:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.