Dressyrträning

Idag har jag och Izza tränat ett dressyrpass för Hanna igen! Dagens pass gick mycket bättre än det i fredas och det kändes som att vi jobbade mer med varandra idag plus att hon kändes mer lösgjord i sidorna. Fick prova på att göra vår första öppna och förvända galopp för tränare och det gick faktiskt riktigt bra! Högeröppnan gick lite sådär men det berodde på att hon välte mot högerskänkeln nästan hela passet, pills annars var hon superfin.

Imorgon blir det nog ett hoppass i ridhuset tillsammans med Frida och på söndag ska vi träna för en ny dressyrtränare, Nina från Malung.

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.