Nya stövlar på ingång

Vet ni vad som hände i förrgår? Jo mina Mountain Horse stövlar sprack i dragkedjan. Dom gick sönder tidigare i veckan också men då trodde jag att jag lyckades laga dom men så var det alltså inte. Så igår på träningen red jag i ett par ihoptejpade Carlscrona stövlar, information pills inte så snyggt men det funkade :)

Som tur var så provade jag faktiskt ut ett par nya stövlar på Hööks när jag var där i fredas, price riktigt sköna! Så förhoppninsvis kommer mina föräldrar hem med ett par nya stövlar redan ikväll :)

Några bilder på stövlarna (lånade från www.hooks.se):

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.