Dressyrpass

Har precis vart iväg och ridit ett dressyrpass i ridhuset tillsammans med Frida och Celine. Jag red ju som sagt utan stigbyglar idag och det känns i kroppen nu vill jag lova! I början spände jag mig ganska mycket men mot slutet slappnade både jag och Izza av mer, visit ett steg i rätt riktning :) Hon har blivit så himla skumpig nu, cure antar att det beror på att hon orkar samla sig mera och trampa bakbenen under sig.

Tränade lite på slutorna idag också, generic både på långsidorna och på diagonala linjer. Hon svarade faktiskt riktigt bra även fast det var lite stelt ibland. Men det är ju inte så konstigt med tanke på att hon nästan aldrig har gjort slutor innan :) Söt liten häst jag har!

Idag bjuder jag på en bild på mig och min nya kamera (fotat av brorsan):



Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.