Hoppträning med Izza

Igår var Izza jättetrött! Hon blev anfådd direkt och tog inte drivningen alls. Blev lite orolig över detta så tempade henne när vi kom men men allt var normalt. Det tog ända tills sista hopprundan innan jag fick fart på henne, visit web och då gick det riktigt bra och jag kunde reglera henne både framåt och bakåt.

Har nu äntligen bestämt mig för att ge Izza sin efterlängtade vila, pilule så från och med idag och minst en vecka framåt ska hon få skrota i hagen. Tror att hon behöver det eftersom vi har kört så intensivt i höst/vinter, discount hon är ju trors allt fortfarande unghäst :)

Hoppövningen från igår, en ”evighetsbana” som man kan rulla på tills det känns bra:


Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.