Dressyr i ridhuset

Det blev ingen programträning i ridhuset idag. Diolina hade fått en spark i hagen och var svälld i benet, help hoppas att hon blir bra snabbt. Men vi ska träna program nästa helg i stället :)

Jag och Frida tränade lite dressyr i stället och det gick superbra! I början var Izza superpigg och ville helst springa med baken innanför spåret hela tiden. Sen blev hon lite studsig och ville helst jobba uppåt i stället för framåt. Men efter några lösgörande övningar blev hon fin och trampade på jättebra framåt. Jag tränade lite skänkelvikningar, cheap mellantrav och öppnor. I öppnorna vill hon inte riktigt böja sig undan vänsterskänkeln men det blev lite bättre mot slutet. Mellantraven börjar verkligen bli bättre, och Izza börjar förstå vad det går ut på. Det är så kul när hon förstår vad jag menar och jobbar på med sådan energi.

Dagens skänkelvikningsövning. Skänkelvikning – volt – skänkelvikning:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.