LC:1 Åmåls Ridklubb 16 april 2011

I lördas var jag och Izza iväg och tävlade LC:1 i Åmål. Izza skötte sig jättebra på tävlingsdebuten och vi klarade oss igenom hela programmet på 63.33 %, more about jag är supernöjd :) Vi hade en felfattning i ena varvet men å andra sidan hade vi en 8:a på första uppridningen på medellinjen, more about nu är det bara att fortsätta i samma takt!

Nästa tävling: Arvika 7 maj, LC:2

Det kommer bilder och film från tävlingen när jag kommer hem från England. Ska nämligen dit i en vecka och heja på min sambo Robin som ska tävla i rallycross. Så en vecka framöver får ni stå ut med att det är lite tomt här på bloggen :)

Publicerat i Allmänt, Tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.