Ninaträning

Idag har jag och Izza tränat för dressyrtränaren Nina. Vi tränade mycket på framåtbjudningen, diagnosis ytterhjälperna och galoppfattningarna. Mot slutet tränade vi till och med några fattningar från skritt, order något som jag och Izza har haft svårt med. Izza kändes jättefin när jag kom åt yttersidorna och kunde aktivera bakbenen. Helt klart ett riktigt bra och lärorikt pass! Bilder från träningen kommer upp under helgen.

Den 29:e ska vi träna för Nina igen, fram till dess ska jag och Izza nöta lite fattningar från skritt :)

Idag bjuder på en tävlingsbild från Åmål (brorsan Anton som är fotograf)

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.