Tandläkaren

I tordags var jag och Izza till tandläkaren på ATG i Karlstad. Izzas tänder var fina och hela men hon hade ett litet sår under tungan. Veterinären ordinerade bettlöst i fyra dagar och att jag bara skulle rida på det raka bettet i minst 10 dagar.

Så igår red jag barbacka i repgrimman med tyglar på Fridas utebana. Izza sprang faktiskt riktigt fint även fast jag skumpade lite :) Idag har jag världens träningsvärk i magen och ryggen! Det blev ingen ridning idag, story var bara ute och gick en sväng i skogen, approved busiga Nelly fick följa med som sällskap.

Bild från när Izza var hos tandläkaren i höstas:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.