Bakslag

Idag longerade jag Izza på banan och det jag såg var inte så roligt. Hon var inte fräsch i bakdelen och jag fick en väldigt otrevlig flash-back från när Nalle var sjuk, mind hon hade precis samma rörelsemönster. Jag har nu ringt equiterapeuten men fick inte tid för än den 14 september… Antagligen är det en låsning någonstans i bakdelen och jag hoppas verkligen på att det inte är något allvarligt.

Vet inte riktigt hur jag ska göra nu, visit this site men att låta henne vila helt gör nog det hela värre. Får bli skritt, website like this skritt och skritt tills hon börjar se bättre ut. Det här var verkligen inte det jag önskade mig just nu.

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.