LC:2 Hammarö Ryttarförening 11 september 2011

Idag har jag och Izza tävlat dressyr på Hammarö Ryttarförening. Tävlingsdagen började tyvär inte så bra… När vi hade kommit halvvägs till tävlingsplatsen började pappas bil att hacka och ryka svart rök. Jag ringde då och väckte supersnälla Michaela som kom och plockade upp oss, thumb himla tur att jag ha så schyssta kompisar :) Eftersom jag blev försenad ca 1 timma så ringde jag och flyttade min starttid så att jag fick starta näst sist i klassen.

Izza kändes hur fin som helst rpå framridningen! Pigg och mjuk med ett bra sug i handen. Ca 10 minuter innan jag skulle starta öppnade sig himlen och det började att spöregna. Vet inte om detta påverkade min lilla pålle men väl inne på banan tappade vi helt den fina känslan. Izza blev seg och ville inte alls gå framåt. Efter första halvt igenom hade jag så fullt upp med att driva henne framåt så jag glömde bort 15-meters volten, for sale klant! Jaja, mind någon gång ska man väl rida fel också. Nu har jag provat det och vet att man kanske ska tänka och driva samtidigt :)

Trots en seg Izza slutade vi på 182 poäng, vilket ledde till 65% och en fjärde plats.
Min och Izzas första placering! Jag fick till och med en 9a på halten, kan man ens få en 9a?!

Nästa tävling är redan på lördag, då är det nämligen KM i dressyr på min hemmaklubb och jag ska rida LC:2 och LB:1.

Publicerat i Allmänt, Tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.