Snart helg!

Snart är det äntligen helg! Sitter och jobbar lite med det sista grejerna som ska vara klara på jobbet sen är det dags att sticka hem till lägenheten och slappa. Eller nja… Har världens storstädning på gång idag. Nu ska det dammsugas, adiposity dammtorkas och skuras. Om jag råkar få lite extra energi ska jag även städa ur bilen invändigt. Inte världens roligaste fredag med andra ord. Satsar på att vara klar till Idol kl 20.

Izza vilar idag. Imorgon ska hon joggas och på söndag tänkte jag sticka till ridhuset och rida igenom båda programmen inför nästa helg. Ridhuset är bokat nästan hela dagen men ska försöka klämma in mig i någon paus hade jag tänkt.

Imorgon ska vi till Mårbacka och besöka den mysiga julmarknaden.

Bilder från julmarknaden förra året:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.