Vilodag

Idag har Izza vila. Tycker att det passade utmärkt med vila idag eftersom det är bäckmörkt ute samtidigt som det regnar. Imorgon ska vi trimma för Hanna och jag hoppas att Izza känns fin eftersom vi ska starta vår sista dressyrtävling för säsongen på lördag.

Har vart inne och kikat på den preliminära startlistan till tävlingen och vi startar sist i LC:1 och sexa i LB:1. Gillar att starta i slutet av första klassen – då slipper man åka mitt i natten :) Nu ska jag bara nöta in programmen ordentligt så att jag inte rider fel eller råkar glömma halten i LB:1. Förhoppningsvis så gör jag inte samma misstag två gånger.

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.