Helgens ridning

Igår trimmade jag och Izza dressyr i ridhuset. Hon kändes ganska framtung och lite loj men jag fick bättre känsla mot slutet. Gjorde några svängar i förvänd galopp och det gick över förväntan! Även fast hon hängde sig på lite i handen så rusade hon inte alls lika mycket som hon gjorde sist – det gå framåt :)

Idag har vi vart ute på skogsvägarna och galloperat. Gjorde massor tempoväxlingar och hon svarade bra både framåt och tillbaka i galoppen. Gjorde även massor av fattningar från skritt på hemvägen och dom kändes super! Det enda som var lite problematiskt vag var upptagningarna tillbaka till skritt – Izza ville helst rusa hemåt i fullt ös. Men hellre en pigg och glad häst än en trött och seg!

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.