Motivationen är som bortblåst

Den här veckan tar Izza det väldigt lugnt. Hon kommer att gå ut i skogen två dagar och i ridhuset två dagar – mer blir det inte. För det första är jag förkyld igen och försöker blir frisk så fort som möjligt. För det andra så är vädret så himla tråkigt. När jag slutar på eftermiddagen är det kolsvart ute plus att det oftast regnar. Inte lätt att motivera sig till att gå ut och rida då inte. Till helgen ska jag i alla fall trimma dressyr på fredag, more about hoppa på lördag och gå ut och galoppera med syrran på söndag så lite ordentliga är vi väl ändå.

Nu hoppas vi på att snön snart dyker upp, click enligt YR så ska det snöa på onsdag.


Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.