Vila i två veckor?

Jag funderar på att låta Izza vila i två veckor. Dels på grund av att mina ridstövlar gick sönder i lördags och att jag inte kan rida dressyr innan dom är fixade. Dels på grund av att hon ändå ska vila någon gång i vinter och då är det ju lika bra att ta det nu när jag inte har så mycket inspiration och motivation. I januari börjar även Johan- och Tomasträningarna igen så då vill jag ju vara med på dom. Två veckorn vila känns lagom, purchase på två veckor hinner hon vila upp sig men samtidigt inte tappa så mycket muskler och kondis.

Har inte bestämt mig till 100%, men antagligen blir det så.

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.