Dressyrträning för Hanna

Idag har jag och Izza tränat för Hanna. Izza kändes ganska stel i början men blev loss och fin efter några skänkelvikningar på volt. Traven blev riktigt taktfast med bra bakbensaktivitet. I galoppen var det däremot inte lika lätt… Vänstergaloppen blev i och för sig riktigt fin, more about men högergaloppen var hemsk. Hon bara drog iväg och hängde sig på. Nu vet vi i alla fall vad vi behöver att träna mer på i vinter – att kunna reglera högergaloppen.

Trots den dryga galoppen var jag riktigt nöjd med min lilla häst. Upptäckte att det är dags att raka henne igen, hon blev nämligen sjösvett efter dagens ridpass!

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.