Hovslagaren har vart här

Idag har hovslagaren vart i stallet och skott Izza. Fyra nya skor, web 16 nya brodd och en ny snösula blev det innan han var klar. Nu är i alla fall Izza rustad för de halkiga vägarna, idag har det nämligen regnat och regn + snö blir ju mindre mysiga vägar. Hade tänkt att rida idag men ångrade mig när jag såg att Izza var lite öm i fötterna, sen har jag fortfarande ont i ryggen och det hade nog blivit ett stort projekt att ta sig upp på hästryggen.

Skulle egentligen ha fotat lite med Caroline idag också men vädret satte stopp för oss. Vi beställer därför snö inom de närmsta dagarna!

Foto: Caroline Dahlén

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.