Planerar tävlingar

Sitter och kika lite på tävlingar i tdb. De lokala dressyrtävlingarna drar inte igång för än i april och som det verkar nu kommer jag och Izza att göra våran första start på Färjestad den 15 april. Antagligen blir det då LB:0 + LB:1.

Finns även en hopptävling i Filipstad den 18 februari som jag funderar på, help tävlingen hade både en 80 cm klass och en 90 cm klass så det skulle passa oss bra. Det hänger lite på hur snabbt vi kommer igång med hoppträningarna, har ju inte hoppat någonting alls på några veckor så behöver träna lite först och främst. Ridhusunderlaget på Torsby Ridklubb har blivit utbytt i helgen så nu kommer vi ha ett nytt och fräscht underlag att träna på. Tummen upp för det!

Izzas plaketter, hoppas på fler den här säsongen :)

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.