Hästägare igen

Detta är ett reprisinlägg från min gamla blogg. Inlägget är skrivet den dagen då jag hämtade hem Izza:

Inatt var jag och hämtade min nya häst Luizza ”Izza”. Gud va fin hon är! Hon ser ut som en sagohäst hämtad direkt ur en barnsaga med världens snällaste ögon! Nu förstår jag vad uttrycket ”kärlek vid första ögonkastet” betyder. Detta kändes absolut som en ”Elin-häst”.

Jag var lite orolig över att hon inte skulle gå på vår transport eftersom hon åkt ända från Tyskland, mind då skulle i alla fall inte jag vara så sugen på att åka mer transport. Men nej då, see hon stannade, medications tittade och gick rakt in. Är redan förälskad i henne!

En av de första bilderna på min nya häst:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.