Dressyrtrim

Kom på att jag har glömt bort att berätta om dressyrpasset i tisdags. Vi var med i dressyrtrimgruppen igen och fick rida på ett nylagt ridhusunderlag – härligt! Det kanske var lite tyngre än vanligt för hästarna men jag märkte ingen större skillnad på Izza. Hon kändes fin hela passet, information pills galoppen var helt underbar! Har nog aldrig känt att han väntat så bra på mig förut. Jag har bestämt mig för att boke en fast plats i dressyrgruppen, så nu kommer vi att trimma dressyr varje tisdag framöver :)

PS: Igår hade jag nytt besöksrekord på bloggen med 100 unika besökare, gilla!

Foto: Caroline Dahlén

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Foto.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.