Letar sadelskåp

Sitter och kikar på sadelskåp. Det skulle vara så smidigt att ha ett sadelskåp i transporten eftersom jag inte har någon sadelkammare i den. Men shit va dyra skåpen är! Vart får man tag i skåp som inte kostar skjortan? Vill ha ett i plast, malady tycker att plåtskåpen är ganska fula.

Publicerat i Allmänt.

9 Comments

    • Ja jag köpte ett Winnie :) Funkar superbra! Jag vann även ett från Thule när jag och Izza var med i Thule Cup men det sålde jag.

     • Grattis till vinsten i Thule cup!!
      Är det lätt att bra från transporten till stallet? Och hur mycket får det plats i winnie skåpet? :)

      • Haha tack, det var 2012 ;) Nja lätt och lätt, klart att det väger lite när man packar det fullt med prylar men jag orkar få in det i transporten utan problem i alla fall. Jag gillade Winnies skåp bättre eftersom de inte är så höga, Thules skåp var högre och kändes mer ostabila. När vi var på meeting en gång packade jag två sadlar, täcken, träns och lite andra prylar i Winnieskåpet och det var inga problem :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.