Nytt träns till Izza

Ja då säger jag välkommen tillbaka till mig själv. Har känts riktigt skönt med lite bloggvila och jag tänker nu dra igång med bloggandet lite smått igen.

Idag har jag klickat hem ett nytt remontträns till Izza. Hade egentligen tänkt att vänta till april då Hööks släpper en ny version av det rundsydda remonttränset men Izza ville tydligen inte vänta så länge. Förra veckan när jag var på väg till ridhuset lyckades hon nämligen rycka av ena sidostycket sitt nuvarande träns, drug fråga mig inte hur hon lyckades. Som tur var hade snälla Frida ett reservträns som jag kunde låna sidostyckena av, men det är nu verkligen hög tid att beställa ett nytt och helt träns. Plånboken blev inte så glad, men som tur var fanns det lite jul- och födelsedagspengar kvar som kom väl till pass.

Efter mycket velande blev det till slut ett Globus Bonny med reglerbar remontnosgrimma. Hörde från Sandra att det skulle vara bra i kvalitén, hoppas på det! Provade det här tränset hos Frida förra veckan och upptäckte konstigt nog att Izza behövde storlek Cob, hon som alltid är tvungen att ha storlek Full för att sidostyckena inte ska bli för korta. Ja ja, hoppas nu att det passar som det ska och att Izza blir supersnygg i sitt nya träns :)

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.