Hoppträning för Thomas

Igår var jag och Izza med på hoppträning för Thomas. Jag hade några fjärilar i magen innan jag gick dit eftersom jag och Izza inte har hopptränat sen i november. Vi tränade mest markarbete med mycket bommar och småhinder för att få hästarna lyhörda och mjuka i sidorna. Izza skötte sig utmärkt hela passet och blev jättefin med bra bakbensaktivitet.

Mot slutet hoppade vi en ganska stor oxer med tre galoppbommar. När jag styrde på ville inte Izza svänga så mycket som jag ville så vi kom helt fel på bommarna. Hon hoppade då jättestort över oxern och då sa min rygg stopp. Dumma dumma rygg… Nu blir det vila för mig i minst 3 dagar, view hoppas bara att jag är på benen tills på lördag då det är Johanträning. Izza får jobba med longering i veckan, troche så kan det gå när mamma har en trasig rygg.

Foto: Anton Dahlström

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.