Mellantrav

Idag har jag vart i ridhuset och tränat lite dressyr med Izza. Jag föröskte få henne att göra en bra mellantrav på diagonalen men oj så svårt det var. Hon ville verkligen inte länga på steget utan sprang istället jättefort med benen. Till slut gick jag ut på fyrkantsspåret och gasade allt vad jag orkade i traven. Efter ca ett halvvarv började hon gå över i en helt annan, information pills lugnare takt och började att sträcka ut frambenen. Gjorde så tre gånger och det funkade lika bra varje gång. Kanske är så vi ska träna för att få fram en bra mellantrav? Det är i alla fall en bra början.

Så här bra vill jag att Izza ska länga :) Foto: KullaGulla.de

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.