Hoppträning för Hanna

Igår tränade jag och Michaela hoppning för Hanna. Temat för dagen var att få hästarna lyhörda och följsamma. Jag fick jobba mycket med att få Izza runt innerskänkeln, information pills hon vill nämligen gärna trycka sig mot den i vänster varvet. Efter många volter och tempoväxlingar blev hon riktigt fin!

När vi började hoppa kom dock problemet tillbaka och hon började att trycka sig mot min vänsterskänkel även över hindret, price jag fick då jobba med samma tänk som i volten för att få henne att runda sig i innersidan. Efter några repetioner blev hon mycket bättre och vi avslutade passet med att hoppa hela banan.

Gårdagens bana:

Publicerat i Allmänt, Hoppträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.