Tidig tur till ridhuset

Idag var jag uppe med tuppen och begav mig till ridhuset innan jobbet. Red igenom Izza i båda varven och kände även på den förvända galoppen. Hon kändes fin men jag fick passa vänsterbogen hela tiden så att den inte flöt iväg.

Mot slutet red jag red igenom LB:0 programmet och det kändes riktigt bra, information pills även idag blev Izza superpigg direkt jag styrde upp på medellinjen. Kanske längtar hon också efter nästa tävling? Överlag var hon väldigt positivt inställd till allt arbete idag. Riktigt kul med pigg häst :)

Imorgon blir det longering, ambulance på söndag Johanträning.

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.