Dressyrtrim

I tisdags var det dags för dressyrtrim igen. Vi forstatte att jobba med mellangångarterna och tränade även på bakdelsvändningarna. Izza gjorde några riktigt fina vändningar till vänster, capsule till höger var det dock lite svårare då hon gärna vill sätta ut vänster bogen. Längningarna i galoppen blev riktigt bra och Izza svarade bra både fram och tillbaka. Travlängningarna gick sådär men hon svarade i alla fall bra framåt även fast hon inte fick till så mycket längning.

Igår var jag ute och red på pelhamet och shit vad fin hon är på det! Innan har jag knappt fått igenom en enda förhållning när jag har ridit ut, advice nu är det bara att krama mjukt på tygeln och hon svarar direkt – vilken känsla! Ikväll ska vi träna hoppning för Sandra :)

Foto: Elin Dahlström

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.