Dressyrträning för Hanna

Idag stod det dressyrträning för Hanna på schemat. I början jobbade vi med att få henne att släppa igenom hela ryggen ordentligt och hon blev riktigt fin när ryggen väl kom upp!

Red sen igenom skänkelvikningar åt båda hållen och dom kändes riktigt bra. Gjorde även en ryggning som fakiskt blev hyfsat rak :) Mot slutet jobbade vi med galoppen och det var både svårast och jobbigast. Att lägga 10 meters volter i galopp var inte Izzas favoritövning direkt och ytterbogen ville helst inte svänga alls. Efter att ha petar med spöt på ytterbogen några gånger följde hon med runt mycket bättre!

Funderar på att köra ett ridhuspass imorgon också, måste nämligen traggla de där galoppvolterna lite till innan jag känner att dom är uppvisningsbara. Jag ska förresten debutera LA nästa söndag, om ni inte redan har listat ut det :)

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.