Formula 10.0.6

Jag blir så trött på finnar! Ända sedan jag gick på högstadiet har jag haft finnar och det är så otroligt drygt. Jag trodde att de skulle försvinna när jag passerade tonåren men nu är jag 24 år gammal har precis lika mycket finnar som innan. Jag har provat alla möjliga hudvårdsserier, shop allt från billiga till jättedyra. Har även varit hos läkare och fått ordinerat acnesalva, det fungerade inte heller.

Surfade runt lite på nätet och hittade en billig och snygg hudsvårdsserie på Kicks, har aldrig hört talas om den men man kan ju alltid hoppas att den hjälper. Håller tummarna :)

Visst var grejjerna snygga? Om de inte funkar så blir i alla fall badrumshyllan snyggare…

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.