Nya tävlingsgrejer

Yes! Nu har jag beställt lite nya tävlingsprylar till mig och Izza :) Plastrong, side effects nummerlapp med stenar och pärlsnodd till donuten blev det och jag är redan nöjd. Jag hade jätteångest för vilken plastrong jag skulle beställa, visit web dom hade hur många som helst som var snygga. Jag gick till slut på det mer ”rena” utseendet och beställde en som var helvit med ett silverspänne, gillar inte riktigt när dom är för fluffiga. Beställde den med ett påsytt skjortbröst eftersom jag gillar att ha brottarlinne under kavajen.

Nu är det bara att vänta på det roliga paketet!

De som gissade rätt först var:
Madeleine (plastrong)
Birgitta (blingad nummerlapp)

Bilder från Equi Design:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.