Dressyrtrim för Hanna

I förrgår trimmade jag och Izza dressyr i trimgruppen igen och Izza var lika pigg som vanligt. Dagens tema var galoppskolor och Izza tyckte att jag var ganska dryg som tvingade henne att springa med framdelen innaför spåret. Men galoppen blev i alla falla bättre, pharmacy även fast det gick lite fort stundtals.

Igår longerade jag och Izza var seeeg, information pills börjar fundera på om hon tycker att longeringen är tråkig? Det finns nästan ingen egen motor när jag longerar och det är verkligen raka motsatsen mot när jag sitter på. Kanske ska försöka införa tömkörning igen och hoppas på att hon tycker att det är roligare.
Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.