Mycket effektiv helg

Oj, this nu är jag minsann trött. Den mest effektiva helgen på länge är avklarad och det är med gott samvete jag nu siktar mot sängen. Agilityträning, torgstädning, tävling i Karlstad, ridning, funktionär, tidningslayout är några av sakerna jag har lyckats att klämma in.

Idag började dagen mindre bra med att jag försov mig, hatar att försova mig då hela dagen blir seg och konstig på något mystiskt vis. Tävlingen idag gick i alla fall bra och alla ponnyer var så söta. Nu ikväll har jag pysslat lite med Haflingerbladet nr 1-2012 som förhoppningsvis kommer ut till alla medlemmar inom en snar framtid.

Red även ut på Izza en sväng förut och fick sällskap av trevliga Elin och Fighter, det uppskattades av både mig och pigga Izza :) Nej, som sagt – nu blir det sängen! (ursäkta ett något osammanhängande inlägg)

Några bilder på Frida och Celine som tävlade på Sörmon igår:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.