Ångrade mig i sista sekund

Den 10 juni är det Div 3 final på KRK och lagklassen går då i LB:1. Förklassen är en LB:2 och efterklassen en LA:1. Jag var anmäld till lagklassen + LA:1 ända tills igår men ångrade mig 10 minuter innan anmälningstiden gick ut. Jag började nämligen att fundera på hur lång dag det egentligen kommer bli om jag ska stanna kvar och rida LA:1 efter lagklassen och kom fram till att jag inte orkade vara kvar till sent på kvällen. Gjorde därför ett klassbyte och rider nu alltså LB:2 + LB;1 i stället. Premiär på lång bana!

Just nu är det ganska många anmälda:
LB:2 – 10 st (+12 st på reservlista)
LB:1 lag – 38 st (+14 st på reservlista)
LA:1 – 21 st

Lång tävlingsdag med andra ord.

 

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.