Hackamore

Igår testade jag hackamore för andra gången på Izza. Lånade Elin & Fighters (fast att jag inte frågade innan, view hoppas att det var ok) och red ut i den varma solen. Och vet ni? Det funkade riktigt bra på henne! Har bara testat det en gång innan och då måste jag ha haft det helt felinställt för då gick det inte att bromsa alls. Ett Hackamore står därför på min inköpslista just nu.

Har du ett begagnat som du vill sälja?
Maila mig på hej@livetsomelin.se eller kommentera detta inlägg.
Krav: det ska passa på D-ponny/liten häst och vara svart.

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

  1. Hej Elin! Jag har ett knappt använt svart hackamore i läder i liknande modell hacket på bilden som jag inte har någon användning för om du skulle vara intresserad? Det finns i Bjälverud så det är inte särskilt långt bort ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.