DM Kollektionen

Nejmen! Nu figurerar jag och Izza på Dressyrmupparnas blogg igen :) Tack till snälla Caroline som fotade dom snygga bilderna och tack Dressyrmupparna för en grym kollektion!

Ni hittar inlägget här

Publicerat i Foto, Hästliv.

7 Comments

   • Jag har tre bearded collies varav den ena är nerklippt :) Är mycket hästintresserad också och sköter om mina kompisars hästar lite då och då :) Växte upp med araber :)

    • Vi tränar lite alltmöjligt. Vi har uppfödning så vi ställer ut mycket och just nu tävlar vi mycket i rallylydnad också. Annars blir det lite viltspår, agility och vill även börja med lydnad :)

 1. Hej Elin!

  Tack för en bra och inspirerande blogg, älskar när det finns nya inlägg att läsa! :)

  Jag går i funderingar om att köpa häst. Skulle klassa mig mer som oerfaren än som erfaren ryttare. Skulle gärna vilja ha en häst som är trygg och lugn samt är en läromästare. Många av hästarna som faller under denna kategorin är födda -94 och bakåt. Är det en ålder du tycker man ska satsa på? Vad anser du?

  Kram

  • Tack Kim! Nu blev jag glad :)

   Kul att du ska köpa häst! Med en läromästare kommer du att lära dig massor, men man måste också vara beredd på allt som kan hända med äldre hästar. Min första häst köpte jag från ridskolan och han var då 18 år. När han var 23 år var jag tvungen att ta bort honom pga en skada, men jag hade 5 härliga och lärorika år tillsammans med honom och jag ångrar inte för en sekund att jag köpte honom.

   Jag vet flera ryttare som har valt att köpa äldre läromästare och det har gått superbra för dom – även på tävlingsbanorna. Så bara man är medveten om att äldre hästar inte håller för alltid så är det inga problem att införskaffa en läromästare.

   Vill du däremot ha en framtida tävlingskompis så skulle jag satsa på en yngre häst, det finns de som är 10 år som också är läromästare. Men det beror som sagt helt på vad man vill, alla vill inte tävla :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.