Dressyrtrim för Hanna

Igår hade såret i mungipan på Izza hade äntligen läkt ihop och vi kunde vara med på dressyrtrim igen. Vi var bara två stycken igår så det var verkligen lyxigt :)

Passet började med en ganska lång och lite trög Izza. I högergaloppen bet hon tag i bettet och drog iväg, case vilket ledde till att jag fick vara ganska bestämd för att få henne att ta förhållningarna. Efter några tillsägelser blev hon dock mycket bättre och stannade kvar hos mig i båda varven.

Efter uppvärmningen jobbade vi vidare med skolorna. Vi red först in i en diagonal sluta på medellinjen för att sedan rida rakt fram i öppna. Izza blev väldigt mjuk och lyhörd efter övningen och matte blev nöjd och glad. Provade några ökningar längs långsidorna som blev riktigt bra, more about fick till och med lite svävmoment i traven! Det tar sig minsann :)

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

7 Comments

  1. Åh, hon är så himla fin Luizza! Tittade in här för ett tag sen och nu när jag såg att du var med hos Dressyrmupparna så kom jag på att jag skulle kika in!
    Önskar att jag och min lilla flinga kunde hitta den där formen som ni har hittat, det ser superbra ut för er! :)

    /Maja

  2. Såg bilderna på dressyrmupparna och fastnade direkt, ni är väldigt fina tillsammans och sjukt fina bilder ha ni! Helt klart ska jag börja följa din blogg! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.