Kolla masken

Igår skickade jag in träckprovsanalys och idag fick jag svar. Snabbt?! I alla fall så hade Izza ganska mycket mask, nämligen 1400 epg så har precis beställt avmaskningsmedel.

Gör ni träckprov på era hästar?

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

7 Comments

  1. Vi skickade in träckprov i stallet nu i våras. Det visade sig att några hade upp mot 1500 epg och andra hade endast 50 epg och alla går i samma hage. Min hade 500 epg och han ska avmaskas idag! Tycker det är otroligt effektivt att skicka in träckprov, och få svar så pass fort :) så slipper man riskera att hästarna avmaskas i onödan :)

  2. Jag tror att vi träffats, eller tävlat mot varandra :-) Jag brukar vara i Malung, Vansbro, Torsby, Insjön, Leksand, Björkliden, ja duvet alla ställen häromkring! :-D

    // Astrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.