Uteritt på hackamore

Igår red jag ut en sväng på hackamore. Izza var lite vänsterstark i början med släppte när hon hade joggat igång sig. Tränade tempoväxlingar i galopp och hon svarade riktigt bra både fram och tillbaka = nöjd och glad mamma.

I eftermiddag tänkte jag rida lite på utebanan, visit har ju egentligen dressyrtrim ikväll men hoppar över att ta med Izza nu när hon har sår i munnen och lånar en lektionshäst istället. Jag får försöka att klämma in ett pass på Izza innan lektionen så att hon också får sin dagliga motion. Spännande med hackamore på banan, ask det har jag aldrig testat :)

 

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.