Dressyrträning för Hanna

Idag var jag uppe med tuppen och var stallet redan kl 7. Detta berodde på att jag hade träning redan kl 8 (!) i morse. Jag red ett dressrpass för Hanna i ridhuset och Izza kändes jättefin! Hackamoret var på idag också eftersom jag vill spara på munnen så mycket som möjligt nu när det är tävling på söndag.

I början av passet jobbade vi med att få intill yttersidan i båda varven och mot slutet jobbade vi med skänkelvikningarna. Allt flöt på bra och jag är jättenöjd med Izza idag. Hon funkar verkligen jättebra på hackamoret! Hoppas att hon går lika bra på söndag på det raka bettet.

En trött Izza efter träningen:

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

1 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.