Beslutsångest igen

Nu har jag beslutsångest igen.

Den 20-21 juli är det dags för Haflinger Riks i Växsjö vilket innebär 7-8 timmars resa både på torsdagen och söndagen. Just nu är jag även anmäld till en lokal dressyr den 17 juli i Vålberg. Blir det för mycket för Izza att tävla på tisdagen (= ca 2 timmars resa) + att åka tur och retur till Växsjö samma vecka? Det lutar åt att jag kommer att stryka mig i Vålberg, vill inte riskera en supertrött häst på Riks. Ska rådgöra lite med min tränare först.

Haflinger Riks 2011, Izza blev BIM (bästa sto) med poängen 8-8-8-9-8

Publicerat i Allmänt.

6 Comments

  1. Oooh är det i Växjö?! Var nånstans i Växjö, vet du det? Blev sugen att åka dit och kolla eftersom det var så nära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.