Träning för Johan Ekenberg

Idag har jag och Izza tränat dressyr för Johan i Sunne. Vi jobbade med skänkelvikningar i båda varven och efter några varv blev Izza riktigt mjuk och flyttade sig villigt för skänkeln.

Jag fick även jobba en hel del med att få henne loss åt höger eftersom hon gärna biter sig fast och försvarar sig med att putta in bogen. Galoppen kändes riktigt bra idag och Izza har äntligen börjat att fatta vad det innebär att galoppera i ett lugnt tempo utan att rusa iväg! ?

Nu ska jag lägga mig och sova, information pills förkylningen lär väl inte bli bättre efter ett hårt dressyrpass misstänker jag :)

Foto: Anton Dahlström

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.