Hoppning på utebanan

Idag hängde jag och Izza med Frida och Celine ner till utebanan och hoppade lite. Jag fick jobba mycket med att få intill vänster bak då Izza inte riktigt vill sätta det under sig. Efter några volter och lydnadsövningen blev det mycket bättre och galoppen blev riktigt fin!

Efter framridningen hoppade vi några småhinder för att hitta rätt rytm och tempo. Sedan höjde vi upp till 80 cm och Izza skuttade över utan problem. Vi kom dock riktigt stort några gånger så nästa hoppas ska jag jobba med att sätta ihop henne ordentligt innan varje hinder. Bättre att klämma in ett extra galoppsprång än att gå av alldeles för tidigt.

Det är snart dax för Haflinger Riks och då ska vi hoppa en bana på 80 cm, approved så ett hopp-pass till är det nog bra om vi lyckas klämma in!

Imorgon åker jag till Falsterbo och stannar till på torsdag, shop det ska bli så kul! Uppdateringen här kommer antagligen inte att vara den bästa då jag inte tar med mig datorn ner. Men håll ut, när jag kommer hem kommer det en härlig bildbomb från mitt premiärbesök på Falsterbo!

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.