Dressyrtrim för Hanna

Igår var det alltså dags för första passet i Dressyrtrimgruppen efter sommaruppehållet. Vi red mest övergångar och lösgörande övningar för att få hästarna mjuka och lyhörda. Izza var som en kanonkula! Tydligen tyckte hon att det var jättekul att springa bland fyra andra hästar, drugs bromsen fungerade nämligen inte alls stundtals. Gasen däremot fungerade alldeles utmärkt.

Hon blev i alla fall hyfsat fin när hon väl tog mina förhållningar. Busfia! ?

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

4 Comments

  1. Måste bara säga att jag gillar din blogg mycket och att din ponny är väldigt fin! Har själv haft en haflinger ponny för några år sedan och hon var verkligen innte lätt, så det är kul att se en haflinger så fin som din! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.