Dags att införskaffa kandar

I höst ska jag inhandla ett kandar till Izza. Problemet är bara att jag aldrig har haft ett kandar till någon av mina hästar så jag är lite osäker på vad jag ska ta för storlek på betten. Antagligen blir det ett vanligt tränsbett i 10, abortion 5 som bridong och en gummistång i stl 11, site 5.

Jag hittade en gummistång från Jacson som verkade bra, den finns bland annat på Horsemeup.se.

Jag hittade även en stång från Globus som bland annat finns på Grand Prix.

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

1 Comments

  1. Om du är intresserad av begagnat kandar har jag 2 st svarta rundsydda som jag gärna vill bli av med. bara du hör av dig:).
    Kram Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.