Izza i badmössa

Nu är Izza ren och fin inför visningen imorgon. Idag fick hon låna Sorayas huva när hon badade eftersom hon hatar när vattnet kommer för nära öronen. Det blev faktiskt lite bättre med huva så vid nästa bad ska jag komma ihåg att ta med en egen. Inte alla hästar som har badmössa när de duschar :)

När jag tog in henne idag kissade hon ner hela stallgången, pill damen var nämligen väldigt brunstig helt plötsligt. Det blir spännande med en brunstig pålle bland alla hingstar imorgon!

20120817-214604.jpg

20120817-214613.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

1 Comments

  1. Ja vet, Är rätt så sugen på å ta hem Ferrari kan ja lova, å dom skulle bli jätteglada om ja ville ha han ett tag dessutom! SVÅRT. Känner dock att det går mot lite fel årstid, men till våren kanske? ;) Så ja får använda allt skräp ja köpte/hittade i Falsterbo också . . .
    Lycka till idag, och ta det lugnt med hingstarna (eller inte?) :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.