Härlig dag i solen

Godmorgon! Igår var det en underbart solig dag så datorn fick vara avslagen hela dagen. På förmiddagen pysslade jag i trädgården, page klippte gräset och vattnade blommor. Efter lunch drog jag till stallet och följde med Linnea och Debbie ner till ridhuset i värmen. Tro det eller ej men inne i ridhuset var det riktigt svalt trots de ca 25 graderna på utsidan.

Jag och Izza jobbade med skänkelvikningarna i början och hon hade verkligen jättebra driv i dom igår! Jag behövde bara styra in på linjen så började hon flytta sig som om det var den enklaste saken i hela världen, pill duktig pålle! Efter det gick jag på galopparbetet och försökte få till en bra uppridning på meddellinjen i galopp – inte det lättaste. Men efter några försök blev det i alla fall lite bättre. Mot slutet red jag även igenom några galoppserpentiner. Åt vänster fungerade det super, sale och åt höger gick det inte alls. Oliksidig? :)

Idag blir det uteritt med Linnea och Debbie!

img_0911-edit

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.